previous arrow
next arrow
Slider

Të rejat më të fundit nga ne!​

GLEI6867 (1)

Cila është gjëja e parë që mendon kur dëgjon fjalën “ pjesëmarrje rinore”?  A janë të rinjtë qelizë e çdo organizate? Përgjigja është “PO”,
roli i tyre në organizatë është themelore.Të rinjtë e qendrës sonë me  pjesëmarrjen e tyre aktive dhe përfshirjen në të gjitha  

lexo me shume..

NRC1

Krijimi i Qendrës Kombëtare për Shoqërinë Civile në Shkodër në 2019 përbën një investim në zhvillimin e sektorit të shoqërisë civile në nivel kombëtar por edhe në nivel rajonal. Aktiviteti i qendrës mbulon një mjedis mundësues për angazhimin e të rinjve në aktivitete të qendrës  

lexo me shume..

Policimi në komunitet ka qenë prezent në Shqipëri për një kohë të gjatë përmes bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës Suedeze në Shqipëri dhe Policisë së Shtetit Shqiptar.
Nga ana tjetër ambasada ka aplikuar skemën e dhënies së granteve për organizatat e shoqërisë civile të cilat kanë krijuar mundësitë 

lexo me shume..

Ofrojmë Shërbime në Disa Zona të Shqipërisë

Qendrat tona

1-3
Qendra PO
1-2
Qendra Aulona
1-4
Qendra Trokitja

Për të parë më shum rreth nesh dhe rreth punës tonë!

Klikoni!

Publication Ilustration

Vizitoni këtë faqe për të mesuar më shumë rreth qëndrës tone dhe për të parë të gjitha publikimet tona. 

88-512

Në këtë faqe do të gjeni të gjitha programet në të cilat shoqata jonë ka mare pjesë.

Activities

Këtu do t’ju prezantohen të gjitha aktivitetet e organizuara nga shoqata jonë.

Partnerët Tanë

Partnerët me të cilët kemi punuar!

Galeria e aktiviteteve tona!

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram