Aktivitet për Javën Europiane të Parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës
14 Shkurt, 2024 Komentet te Aktivitet për Javën Europiane të Parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës Janë të Mbyllura Publikime zNJBMyJz7D

Në kuadër të Javës Europiane e Parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës, Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin në bashkëpunim me Qendrën “Tek Ura” ofroi testime Pap-Testi dhe shërbime gjinekologjike për vajzat dhe gratë e komunitetit.

Testimi për Kancerit të Qafës së Mitrës shpëton jetë!
Ai duhet përsëritur në mënyrë periodike!
Mëso, Parandalo, Kontrollo!
Rezervo vizitën tënde në klinikat e Qendrës Shqiptare për Popullsisë dhe Zhvillimin!

☎️ Qendrat ku ACPD operon me shërbime gjinekologjike janë:

📍 Qendra “ Aulona”, Vlorë
Telefon: •033224531
Adresa: •Lagjja 29 Nentori, Rruga Dede Ahmet Amataj, Cerdhja 15, kati 2të Vlorë

📍 Qendra ”Po”, Tiranë
Telefon: •0683725722
Adresa: •Bulevardi: “Gjergj Fishta”,
Kompleksi “Tirana 2000”, Kulla 8, Kati 2
Tirane, Shqipëri

Për autorin