QSHPZH – Testim dhe këshillim falas për HIV
1 Dhjetor, 2022 Komentet te QSHPZH – Testim dhe këshillim falas për HIV Janë të Mbyllura Blogu,IPPF,Publikime,Qendra Rinore “PO”,Te rejat,UNFPA Durim Tabaku

QSHPZH ofron shërbimet e testimit dhe këshillimit për HIV falas duke ruajtur anonimatin dhe konfidencialitetin.

Ju mirëpresim në qendrën tonë për informacion, testim dhe mbështetje!

Për më shumë informacione telefononi në numrat: Cel: 355 68 313 4081 / + 355 4 2251 475

Ose lexoni këto botime për të rinj Keni dëshirë të testoheni për HIV?

Për autorin