1 DHJETORI, DITA NDËRKOMBËTARE KUNDËR HIV/AIDS
1 Dhjetor, 2022 Komentet te 1 DHJETORI, DITA NDËRKOMBËTARE KUNDËR HIV/AIDS Janë të Mbyllura Blogu,IPPF,Qendra Aulona,Qendra Rinore “PO”,Te rejat,UNFPA Durim Tabaku

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, me mbështetjen e UNFPA-se dhe IPPF-së, bashkohet për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të treguar mbështetjen për personat që jetojnë me HIV.

Sesione informuese për të gjithë individët në lidhje me shëndetin seksual riprodhues me anë të një sërë aktivitetesh në shkollën 9-vjeçare 28 Nëntori dhe universitetet në Tiranë, Vlorë dhe Shkodër. Gjithashtu me ndihmën e vullnetarëve të Qendrës ‘Po’, u shpërndanë fletëpalosje dhe broshura me informacione të bollshme për format e parandalimit dhe mbrojtjes nga HIV/AIDS.

Njohja e statusit të HIV është e vetmja mënyrë për të luftuar HIV/AIDS sot dhe rruga e vetme është përmes testimit për HIV. Të testohemi dhe të promovojmë testimin e hershëm

EQUALIZE! – Së bashku për t’i dhënë fund pabarazive që pengojnë fundin e HIV/AIDS!

#HIVADIS #1Dhjetor #DitaBotëroreKundërHIV

Për autorin