Sërish për temën e migrimit të të rinjve shqiptarë
7 Tetor, 2022 Komentet te Sërish për temën e migrimit të të rinjve shqiptarë Janë të Mbyllura Blogu,Te rejat Durim Tabaku

Të enjten në emisionin “Breaking Top News” të TV Top Channel Albania ishte e ftuar Dr. Elona Gjebrea Hoxha, Drejtoresha Ekzekutive e Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, për të diskutuar për temën “Përse ikin shqiptarët?” Së bashku me panelistët e tjerë në cilësinë e ekspertëve, Dr. Gjebrea bëri një përshkrim të shkurtër të motiveve dhe dinamikave të emigrimit dhe rritjes së numrit të azilkërkuesve. Ajo trajtoi edhe disa nga politikat dhe masat që duhen ndërmarrë nga institucionet shtetërore në bashkëpunim me aktorët e tjerë të zhvillimit ekonomik për uljen e emigrimit.

Për më shumë ndiqni videon në këtë link.

https://www.youtube.com/watch?v=NeFQUPRcLaU

Për autorin