Jemi ende në kohë të frenojmë largimin e pakontrolluar të të rinjve
29 Shtator, 2022 Komentet te Jemi ende në kohë të frenojmë largimin e pakontrolluar të të rinjve Janë të Mbyllura Blogu,Te rejat,UNFPA Durim Tabaku

Drejtoresha Ekzekutive e Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, Dr. Elona Gjebrea Hoxha, mori pjesë në një bisedë televizive në Emisionin “Now me Erla Mëhillin – Demokraci mbi gomone” në televizionin EuroNews Albania.

Dr. Gjebrea bëri një panoramë të problematikave që lidhen me lëvizjen e lirë, largimin e të rinjve, veçanërisht ata të edukuar dhe të kualifikuar, motivet dhe faktorët që nxisin shpopullimin e vendit; politikat që duhen marrë për të parandaluar apo frenuar largimin e pakontrolluar të të rinjve, etj.

Diskutimet e saj mund t’i ndiqni në linkun e mëposhtëm në YouTube.

Shikim të këndshëm!

Video në YouTube

Për autorin