JAVA E SHOQËRISË CIVILE NË SHQIPËRI 2022
16 Maj, 2022 Komentet te JAVA E SHOQËRISË CIVILE NË SHQIPËRI 2022 Janë të Mbyllura Partneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim,Qendra Aulona,Qendra Rinore “PO”,Qendra Trokitja,Te rejat Durim Tabaku

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (ACPD), Qendra ‘Aulona’ dhe Qendra Rinore ‘Trokitje’ i bashkohen ????̈? ??̈ ?????̈????̈ ?????? ??̈ ??????̈?? ???? me Forumin “??̈ ??????̈ ??? ????????? ?????????“

#JavaeShoqërisëCivile2022

#TëRinjtëNëVeprim

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile

Bashkimi Evropian, Delegacioni në Shqipëri

Për autorin