Java e Evropës 2022
10 Maj, 2022 Komentet te Java e Evropës 2022 Janë të Mbyllura Blogu,Partneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim,Qendra Rinore “PO”,Te rejat Durim Tabaku

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin mori pjesë në panairin në kuadër të #javaeeuropës2022.

Ajo është e angazhuar për forcimin e sektorit të shoqërisë civile dhe rritjen e ndikimit të saj në vendimmarrjen vendore dhe kombëtare

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile

#javaeshoqërisëcivile

Për autorin