Kategori: BE

Kategori: BE

SIHARIQ! PACE voton pro raportit për aksesin ndaj abortit në Evropë
Image 1 Qershor, 2022 BE,Blogu,IPPF,Publikime,Te rejat,UNFPA Durim Tabaku

Të martën, më 31 maj, Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës votoi një raport tejet të rëndësishëm të titulluar “Aksesi ndaj abortit në Evropë: ndal ngacmimit nga kundërshtarët e zgjedhjes së lirë”. Miratuar nga Komisioni i Përhershëm i kësaj Asambleje që më 25 janar 2022, ky raport është me rëndësi të madhe në luftën kundër

Details
Bashkëpunimi ndërkufitar dhe Konkurrenca për SME-të – Bashkimi Evropian Programi INTERREG IPA CBC Itali-Shqipëri-Mali i Zi
Image 25 Mars, 2021 BE,Te rejat zNJBMyJz7D

Tetor 2019- Maj 2021 Projekti synon të verifikojë kushtet për t’u ofruar  ndërmarrjeve të vogla Shqiptarëve dhe Malazeze një instrument financiar që në Pulia dhe Molise ka lehtësuar aksesin e ndërmarrjeve në fondet bankare, si për fuqizimin ashtu edhe për menaxhimin e tyre. Fusha e programit tregon një ekonomi të bazuar në MEs të Vogël,

Details