Asgjë e re, asgjë e vjetër
11 Qershor, 2020 Komentet te Asgjë e re, asgjë e vjetër Janë të Mbyllura Blogu,Publikime zNJBMyJz7D

Përjetimet e Klevisit, person që jeton me HIV në Shqipëri, aktivist pranë Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin.

“Asgjë e re” Historia e një personi që jeton me HIV

Për autorin