BASHKOHUNI ME NE! T’I JAPIM FUND DHUNËS NDAJ GRAVE E VAJZAVE!
10 Qershor, 2020 Komentet te BASHKOHUNI ME NE! T’I JAPIM FUND DHUNËS NDAJ GRAVE E VAJZAVE! Janë të Mbyllura Blogu,Publikime,Te rejat zNJBMyJz7D

Materiale për dhunën me bazë gjinore- këto materiale përmbajnë informacione rreth dhunës më bazë gjinore, kuadrit ligjor dhe shërbimet që mund të marri një grua/vajze e dhunuar.

Fletepalosje “Kunder dhunes” Download

Fletepalosje “Une zgjedh te jetoj pa dhune Download

Për autorin