Thirrje për tender – Blerje Ekografi Gjinekologjike
18 Qershor, 2021 Komentet te Thirrje për tender – Blerje Ekografi Gjinekologjike Janë të Mbyllura Te rejat zNJBMyJz7D

Të nderuar,

Përmes këtij njoftimi ju ftojmë të paraqesni ofertat që disponon kompania juaj lidhur me pajisjen e një ekografie gjinekologjike të levizhshme  që do ti shërbejë Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) në realizimin e vizitave dhe ekzaminimeve gjinekologjike në klinikën e saj në Tiranë.

Për me shumë ….

Termat e referencës

Për autorin