Ftesë për ofertë për blerje produktesh dhe shërbimesh
2 Qershor, 2021 Komentet te Ftesë për ofertë për blerje produktesh dhe shërbimesh Janë të Mbyllura Blogu,Publikime,Te rejat zNJBMyJz7D

Shkurt 2021

Të nderuar,

Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me punimet elektrike të ndriçimit të zyrave së QShPZh dhe Qendrës PO që do të zhvillohet nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh).

Ftesa per ofertë.pdf

Për autorin