Kategori: Kreu

Kategori: Kreu

TRYEZË DISKUTIMI,“SHËRBIMET E INTEGRUARA PËR MOSHËN E TRETË. EKSPERIENCA “SUKTH/BASHKIA DURRËS”
Image 13 Korrik, 2023 Blogu,Kreu,Publikime zNJBMyJz7D

Në datën 12 Korrik 2023, Qendra Shqiptare për Popullësinë dhe Zhvillimin organizoi Tryezën e Diskutimit, “Shërbimet e Integruara për Moshën e Tretë. Eksperienca “Sukth/Bashkia Durrës” Kjo tryezë u realizua me mbështetjen teknike dhe financiare të UNFPA dhe ILO, në kuadër të ‘Askush Të Mos Mbetet Pas’, një Program i Përbashkët i Kombeve të Bashkuara që

Details