Raport mbi Forumin me teme ““HUMAN RIGHTS, GENDER TRANSFORMATIVE APPROACHES, CITIZENSHIP, EVOLVING CAPACITY AND SEX POSITIVITY”
12 Qershor, 2020 Komentet te Raport mbi Forumin me teme ““HUMAN RIGHTS, GENDER TRANSFORMATIVE APPROACHES, CITIZENSHIP, EVOLVING CAPACITY AND SEX POSITIVITY” Janë të Mbyllura Te rejat zNJBMyJz7D

Trajner: Irida Sina

Lehtësuese: Fidane Leka

Me date 22 Shtator 2018, Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, realizoi forumin me teme: ““HUMAN RIGHTS, GENDER TRANSFORMATIVE APPROACHES, CITIZENSHIP, EVOLVING CAPACITY AND SEX POSITIVITY”  si pjese e projektit “Empower children and young people to a free physical-sexual and emotional life” mbështetur nga IPPF EN. Forumi zgjati 4 ore dhe kishte ne fokus te rinjte lokal dhe kendveshtrimin e tyre rreth edukimit seksual gjitheperfshires. Trajnimi u zhvillua prane Qendres Rinore “ATA”. Ne kete forum moren pjese 23 te rinje nga mosha 16-24vjec.  Forumi ngjalli shume interes te pjesmarresit duke i bere ata te diskutonin dhe jepnin mendime per te ardhmen e ESGJ ne zonen e tyre dhe se si mund te angazhojne te rinj te tjere.

Ne përfundim te forumit u shërbye nje katering per pjesmarresit.

Për autorin