FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH
Komentet te FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH Janë të Mbyllura Te rejat

Të nderuar,

Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me blerjen e produkteve dhe shërbimeve për punime hidro/ izolimi në ambientet e tarracës së zyrës së QShPZh që do të zhvillohet nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh).

Shkarko ftesen per oferte .pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian