FTESË PËR OFERTË
Komentet te FTESË PËR OFERTË Janë të Mbyllura Te rejat

Të nderuar,

Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të  paraqesni ofertën tuaj lidhur me procedurën e prokurimit që do të zhvillohet nga organizata  Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) për shërbimin/ produktin:

Laptop ( 1 copë) vlera 950 Euro

dhe  Printer ( 1 copë) vlera 300 Euro

FTESA PËR OFERTË .pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian