FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH
Komentet te FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH Janë të Mbyllura Te rejat

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh), në kuadër të projektit 2 vjecar “Increasing opportunities for labor market integration of youth and families at risk – YEEP Vlora, të financuar nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri dhe implementuar nga Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, dega e saj Qendra Aulona Vlorë, kërkon të blejë produkte dhe shërbime sipas listës më poshtë.

FTESA PËR OFERTË .pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian