FTESË PËR OFERTË PËR ORGANIZIM EVENTESH
Komentet te FTESË PËR OFERTË PËR ORGANIZIM EVENTESH Janë të Mbyllura Te rejat

Të nderuar,

Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me shërbimin e “Organizimit të Eventeve” pranë të zyrave së QShPZh m në kuadër të procedurave të prokurimit që do të zhvillohen nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh).

Lexo më shumë . . .

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian