THIRRJE PËR TENDER ( Blerje Ekografi Gjinekologjike )
Komentet te THIRRJE PËR TENDER ( Blerje Ekografi Gjinekologjike ) Janë të Mbyllura Uncategorized

Të nderuar,

Përmes këtij njoftimi ju ftojmë të paraqesni ofertat që disponon kompania juaj lidhur me pajisjen e një ekografie gjinekologjike të levizhshme  që do ti shërbejë Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) në realizimin e vizitave dhe ekzaminimeve gjinekologjike në klinikën e saj në Tiranë.

Për me shumë ….

Termat e referencës

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian