FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË
Komentet te FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË Janë të Mbyllura Uncategorized

Data 05.02.2020

 FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH), në kuadër të projektit ‘3C4SME Work Plan of the Context Analysis’, per realizimin e një studimi  në Bashkinë Fier, hap thirrjen për Ekspertë si më poshtë.

FTESA.pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian