FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NDËRTIMIN E NJË DATABAZE DHE PLOTËSIMIN E SAJ ME TË DHËNAT E BIZNENESEVE TË PËRZGJEDHURA NË ZONAT E PROJEKTIT 3C4SME
Komentet te FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NDËRTIMIN E NJË DATABAZE DHE PLOTËSIMIN E SAJ ME TË DHËNAT E BIZNENESEVE TË PËRZGJEDHURA NË ZONAT E PROJEKTIT 3C4SME Janë të Mbyllura Uncategorized

Data 17.02.2020

FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NDËRTIMIN E NJË DATABAZE DHE PLOTËSIMIN E SAJ ME TË DHËNAT E BIZNENESEVE TË PËRZGJEDHURA NË ZONAT E PROJEKTIT 3C4SME

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH), në kuadër të projektit ‘3C4SME Work Plan of the Context Analysis’, për realizimin e një studimi  në Bashkinë Fier, hap thirrjen për ndërtimin e një databaze dhe plotësimin e saj me të dhënat e bizneneseve në zonat e projektit 3C4SME të qarkut Fier si më poshtë.

FTESA.pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian