Kategori: Te rejat

Kategori: Te rejat

Raport mbi Forumin me teme ““HUMAN RIGHTS, GENDER TRANSFORMATIVE APPROACHES, CITIZENSHIP, EVOLVING CAPACITY AND SEX POSITIVITY”
Image Te rejat

Trajner: Irida Sina Lehtësuese: Fidane Leka Me date 22 Shtator 2018, Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, realizoi forumin me teme: ““HUMAN RIGHTS, GENDER TRANSFORMATIVE APPROACHES, CITIZENSHIP, EVOLVING CAPACITY AND SEX POSITIVITY”  si pjese e projektit “Empower children and young people to a free physical-sexual and emotional life” mbështetur nga IPPF EN. Forumi zgjati 4 ore

Details
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian