Intervistë për ‘Top Channel’ – Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) jep kontributin e saj për gratë dhe vajzat që të përmbushin qëllimet e tyre për kontracepsion si një e drejtë thelbësore njerëzore.
Komentet te Intervistë për ‘Top Channel’ – Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) jep kontributin e saj për gratë dhe vajzat që të përmbushin qëllimet e tyre për kontracepsion si një e drejtë thelbësore njerëzore. Janë të Mbyllura WHAT’S NEW

About The Author
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish