Pyetesor lidhur me Vlerësimin e mendimeve dhe ndjesive rreth mesazheve të përdorura në fushën e shëndetit seksual dhe riprodhues (ShSR).
Komentet te Pyetesor lidhur me Vlerësimin e mendimeve dhe ndjesive rreth mesazheve të përdorura në fushën e shëndetit seksual dhe riprodhues (ShSR). Janë të Mbyllura Blog

Ju ftojme te ndani me ne mendimet tuaja per mesazhet e perdorura, duke dedikuar 5 minuta plotesimit te pyetesorit te meposhtem:

Klikoni ketu per te plotesuar pyetesorin!

About The Author
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish