Category: Te rejat

Category: Te rejat

FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH
Image WHAT’S NEW

Të nderuar, Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me blerjen e produkteve dhe shërbimeve për punime hidro/ izolimi në ambientet e tarracës së zyrës së QShPZh që do të zhvillohet nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh). Shkarko ftesen per oferte .pdf

Details
Employment notice
Image WHAT’S NEW

Pozicioni i punës – Asistent Financiar Vendodhja: Tiranë Afati i fundit i aplikimit: E premte, 13 Nëntor 2020 Organizata: Qendra Shqiptare për Populisinë dhe Zhvillimin (QSHPZH) është një organizatë jo-fitimprurëse e drejtuar nga vullnetarë të cilët punojnë për përmirësimin e mirëqënies dhe shëndetit të të gjithë popullsisë në Shqipëri dhe në mënyrë të veçantë të

Details
FTESË PËR OFERTË
Image WHAT’S NEW

Të nderuar, Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të  paraqesni ofertën tuaj lidhur me procedurën e prokurimit që do të zhvillohet nga organizata  Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) për shërbimin/ produktin: Laptop ( 1 copë) vlera 950 Euro dhe  Printer ( 1 copë) vlera 300 Euro FTESA PËR OFERTË .pdf

Details
FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH
Image WHAT’S NEW

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh), në kuadër të projektit 2 vjecar “Increasing opportunities for labor market integration of youth and families at risk – YEEP Vlora, të financuar nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri dhe implementuar nga Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, dega

Details
Ftesë për shprehje interesi , Objekti: Ofrimi i kurseve të formimit profesional për përfitues të projektit YEEP
Image WHAT’S NEW

Qëllimi i kësaj Ftese për Shprehjen e Interesit është të identifikojë ofruesit e kualifikuar për kurse dhe trajnime të formimit profesional të cilësuara më poshtë. Këto kurse dhe trajnime kërkohen për te mbështetur të rinjtë përfitues të projektit: “Rritja e mundësive për integrim në tregun e punës të të rinjve dhe familjeve në vështirësi ekonomike– YEEP” i

Details
Finalizes the 12-day training, the first group of beneficiaries
Image WHAT’S NEW

During this training, the content of both modules "Basic life skills" and "Employability" has been conveyed through activities, exercises, guests and role play, which kept the participants completely engaged. Both modules are applicable by all participants and have been designed to assist them in identifying their interests, inner motivation, skills and responsibilities. The focus is on....

Details
Sigurimi i aksesit për Ndërprerjen e Sigurt të Shtatzënisënë të gjithë Evropën
Image WHAT’S NEW

                     Deklaratë nga Rrjeti Evropian për Ndërprerjen e Sigurt të Shtatzënisë për Ditën Ndërkombëtare të Ndërprerjes së  Sigurt të Shtatzënisë, 28 Shtator 2020. Rrjeti Evropian për Ndërprerjen e Sigurt të Shtatzënisë është një gruporganizatash kombëtare, rajonale dhe ndërkombëtare për të drejtat e Shëndetit Seksual dhe Riprodhues,

Details
Increased role and visibility of the network of CSOs in Vlora in local decisionmaking through the assistance offered by the Vlora Regional Resource Center for Civil Society
Image WHAT’S NEW

During the month of June, the Vlora Branch of the Resource Center for Civil Society in Albania has worked intensively with a group of 11 CSOs of Vlora Municipality, initiators of the joint action to save the Soda Forest from degradation, by facilitating their meetings with local officials, by offering trainings, counseling and information about ..

Details
Increasing opportunities for labor market integration of 60 youth and families at risk – YEEP VLORA
Image WHAT’S NEW

In order to raise the visibility of the project: “Increasing opportunities for labor market integration of 60 youth and families at risk – YEEP VLORA”, anadvertising spot and informative chronicle was realized on the local television with the highest visibility. Through them,

Details
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish