Category: Te rejat

Category: Te rejat

ALBANIAN CENTER FOR POPULATION AND DEVELOPMENT EVERY DAY FIGHT FOR PREVENTION OF CERVICAL CANCER
Image WHAT’S NEW

February 4, World Cancer Day, is the only initiative where all actors can join in the fight against the global cancer epidemic DO YOU KNOW? Cervical cancer in Albania is a Public Health Problem. Although a preventable disease, it is the second most common cancer .....

Details
CIVIL SOCIETY RESOURCE CENTER NEWSPAPER
Image WHAT’S NEW

National Resource Centre for Civil Society in Albania is an initiative of Partners Albania for Change and Development implemented in partnership with the Albanian Center for Population and Development (ACPD) and the European Movement in Albania (EMA). This publication was produced with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of Partners Albania for Change and Development and do not necessarily reflect the views of the European Union.

Details
CIVIL SOCIETY RESOURCE CENTER NEWSPAPER
Image WHAT’S NEW

This quarterly newsletter provides information on the National Resource Centre’s activities, on the latest developments in the civil society sector in Albania, on the funding, capacity enhancement, networking opportunities for CSOs, and other relevant news from the region and beyond.

Details
Quarterly newspaper of the National Resource Center
Image WHAT’S NEW

- This quarterly newsletter provides information on the National Resource Centre’s activities, on the latest developments in the civil society sector in Albania, on the funding, capacity enhancement, networking opportunities for CSOs, and other relevant news from the region and beyond.

Details
Forum “Boys and Men Who Inspire - II
Image WHAT’S NEW

Në 2019, i bëmë vetës një pyetje “A ka djem dhe burra që Frymëzojnë?” Burra dhe djem, modele të angazhimit në përpjekjet për të zvogëluar pabarazitë gjinore në të gjitha fushat, si edhe për të zvogëluar dhunën në familje dhe atë me bazë gjinore, u mblodhën në forumin “Djemtë dhe Burra që Frymëzojnë – II”

Details
Religious leaders of all denominations in Vlora, for the first time, gather in a round table to condemn and find solutions regarding gender based violence
Image WHAT’S NEW

Në kuadër të 16 ditëve të Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Qendra Aulona në Vlorë, dege e ACPD, organizoi një Tryezë të Rrumbullakët, me 25 Nëntor, me  mbështetjen e UNFPA Shqipëri, në kuadër të Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara, “Për t’i dhënë fund dhunës ndaj grave dhe vajzave”, financuar nga Qeveria e

Details
FTESË PËR OFERTË PËR RIKONSTRUKSIONIN E QENDRËS DITORE PËR TË MOSHUARVE NË VLORË
Image WHAT’S NEW

Tiranë më 03/11/2020 Të nderuar, Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me punimet e prishjes dhe ndërtimit të qendrës ditore të të moshuarve në qytetin e Vlorës që do të zhvillohet nga organizata  Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh)ne kuadër te projektit UNFPA. FTESA PËR OFERTË.pdf

Details
“Si vijon këshillimi në distancë i punonjëseve të seksit?!”- Hylviu: Të prekurit nga HIV nuk e përçojnë COVID 19, më shumë se…
Image WHAT’S NEW

Shqipëria ka pasur tregues pozitivë të kontrollit të epidemisë së HIV përpara Covid-19; gjatë karantinës dhe më pas janë marrë të gjitha masat e duhura që të kryhet furnizimi me antiretroviralë të të prekurve me HIV/AIDS, por ende ka rrugë për t’u bërë në sensibilizimin e popullatës kundër stigmës së shfaqur ndaj kësaj kategorie. Kështu

Details
Religious communities in Vlora City unanimously condemn violence against women
Image WHAT’S NEW

Religious communities in Vlora City gathered together in the fight against violence against women and girls and for strengthening peace and well-being in the family - 25 November 2020  

Details
FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH
Image WHAT’S NEW

Të nderuar, Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me blerjen e produkteve dhe shërbimeve për kryerjen e printimeve të materialeve informuese që do të zhvillohet nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh). FTESA PËR OFERTË .pdf

Details
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish