Gazeta e Qendres Burimore per Shoqerine Civile
Komentet te Gazeta e Qendres Burimore per Shoqerine Civile Janë të Mbyllura Te rejat

Kjo gazetë, është një publikim tremujor që pasqyron aktivitetet e Qendrës Kombëtare Burimore dhe zhvillimet më të fundit në sektorin e shoqërisë civile në Shqipëri, mundësitë për financim, rritje kapacitetesh e rrjetëzim për OShC-të si dhe informacione të tjera relevante nga rajoni e më gjerë.

Edicioni i gjashte i gazetes .pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian