FTESË PËR OFERTË PËR PRINTIM PRODUKTESH
Komentet te FTESË PËR OFERTË PËR PRINTIM PRODUKTESH Janë të Mbyllura Publikime

Të nderuar,

Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqisni ofertën tuaj lidhur me printimin e 3 produkteve, 500 kopje per secilin produkt, dhe shërbimeve për kryerjen e dizenjimit të materialeve informuese që do të zhvillohet nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh).

FTESA PËR OFERTË .pdf

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian