Komunitetet fetare ne Vlore dënojnë njëzëri dhunën ndaj grave dhe vajzave
Komentet te Komunitetet fetare ne Vlore dënojnë njëzëri dhunën ndaj grave dhe vajzave Janë të Mbyllura Te rejat

Komunitetet fetare në Vlorë u mblodhën së bashku në luftën kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe për forcimin e paqes dhe mirëqenies në familje- 25 Nëntor 2020

 

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian