Deklarata e Panelit Ndërkombëtar Këshillimor Mjekësor mbi COVID-19 dhe Shëndetin Seksual dhe Riprodhues dhe të Drejtat
Komentet te Deklarata e Panelit Ndërkombëtar Këshillimor Mjekësor mbi COVID-19 dhe Shëndetin Seksual dhe Riprodhues dhe të Drejtat Janë të Mbyllura Publikime

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian