Njoftim për vend pune me kohë të plotë “MENAXHER/E PROJEKTI”
Komentet te Njoftim për vend pune me kohë të plotë “MENAXHER/E PROJEKTI” Janë të Mbyllura Uncategorized

Pozicioni i punës: MENAXHER/E PROJEKTI

Lloji i punës: Me kohë të plotë

Vendodhja: Tiranë

 

ORGANIZATA

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH) është një organizatë jofitimprurëse, e themeluar në janar të vitit 1993, e cila punon për përmirësimin e politikave, legjislacionit, të drejtën për informacion dhe shërbime për çështje që shqetësojnë popullatën dhe zhvillimin e saj, përfshirë shëndetin riprodhues.

PËRSHKRIMI I POZICIONIT

Menaxheri/ja e Programit është përgjegjës për zbatimin, mbështetjen dhe menaxhimin e programeve të specifikuara të QShPZh. Ai / ajo ndihmon në menaxhimin e zbatimit të projektit, administrimin, financën dhe logjistikën, dhe komunikon drejtpërdrejt me stafin, partnerët dhe donatorët. Menaxheri/ja e Programit ndihmon në hartimin dhe zhvillimin e sistemeve të menaxhimit të projektit. Menaxheri/ja e Programit punon në zhvillimin dhe monitorimin e fushave të punës, buxheteve dhe afateve kohore të projektit. Menaxheri/ja e Programit raporton tek Drejtori Ekzekutiv dhe oficeri i financës dhe mëson në lidhje me të gjitha aspektet e projekteve në mënyrë që të sigurojë mbështetje, përfshirë planet vjetore të punës, zhvillimin e buxhetit dhe monitorimin. Ai / ajo pritet të punojë në mënyrë të pavarur me një mbikëqyrje të kufizuar.

Për më shumë……

About The Author
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian