Kategori: Partneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim

Kategori: Partneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile në Shqipëri
Image Partneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim

Periudha: 2019-2021 Qëllimi: Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile do të shërbejë si një platformë për shoqërinë civile në nivel lokal, kombëtar, rajonal e më gjerë. Ajo do të kontribuojë në fuqizimin e kapaciteteve të organizatave të shoqërisë civile për të qenë aktorë më efektivë, të pavarur, transparentë e të përgjegjshëm, si dhe në krijimin

Details
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian