Kategori: EU

Kategori: EU

Bashkëpunimi ndërkufitar dhe Konkurrenca për SME-të – Bashkimi Evropian PROGRAMI INTERREG IPA CBC ITALI – SHQIPRI – MALI I ZI
Image EU

Tetor 2019- Maj 2021 Projekti synon të verifikojë kushtet për t’u ofruar  ndërmarrjeve të vogla Shqiptarëve dhe Malazeze një instrument financiar që në Pulia dhe Molise ka lehtësuar aksesin e ndërmarrjeve në fondet bankare, si për fuqizimin ashtu edhe për menaxhimin e tyre. Fusha e programit tregon një ekonomi të bazuar në MEs të Vogël,

Details
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian