Kategori: Uncategorized

Kategori: Uncategorized

THIRRJE PËR TENDER ( Blerje Ekografi Gjinekologjike )
Image Uncategorized

Të nderuar, Përmes këtij njoftimi ju ftojmë të paraqesni ofertat që disponon kompania juaj lidhur me pajisjen e një ekografie gjinekologjike të levizhshme  që do ti shërbejë Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh) në realizimin e vizitave dhe ekzaminimeve gjinekologjike në klinikën e saj në Tiranë. Për me shumë …. Termat e referencës

Details
Njoftim për vend pune me kohë të plotë “MENAXHER/E PROJEKTI”
Image Uncategorized

Pozicioni i punës: MENAXHER/E PROJEKTI Lloji i punës: Me kohë të plotë Vendodhja: Tiranë   ORGANIZATA Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH) është një organizatë jofitimprurëse, e themeluar në janar të vitit 1993, e cila punon për përmirësimin e politikave, legjislacionit, të drejtën për informacion dhe shërbime për çështje që shqetësojnë popullatën dhe zhvillimin

Details
FTESË PËR OFERTË PËR BLERJE PRODUKTESH DHE SHËRBIMESH
Image Uncategorized

Shkurt 2021 Të nderuar, Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me punimet elektrike të ndriçimit të zyrave së QShPZh dhe Qendrës PO që do të zhvillohet nga organizata Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh). Ftesa per ofertë.pdf

Details
RAPORTI VJETOR 2019
Image Uncategorized

QENDRA SHQIPTARE PER POPULLSINE DHE ZHVILLIMIN RAPORTI VJETOR 2019

Details
RAPORTI VJETOR 2018
Image Uncategorized

QENDRA SHQIPTARE PER POPULLSINE DHE ZHVILLIMIN RAPORTI VJETOR 2018

Details
RAPORTI VJETOR 2017
Image Uncategorized

QENDRA SHQIPTARE PER POPULLSINE DHE ZHVILLIMIN RAPORTI VJETOR 2017

Details
FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË
Uncategorized

Data 11.02.2020  FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH), në kuadër të projektit ‘3C4SME Work Plan of the Context Analysis’, per realizimin e nje studimi  ne Bashkinë Fier, hap thirrjen për Konsulente /Ekspertë si më poshtë. FTESA.pdf

Details
FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR SHËRBIME TË UDHËTIMIT PËR REALIZIMIN E STUDIMIT MBI AKSESIN E SME-VE NË FINANCA NË QARKUN FIER
Uncategorized

Data 21.02.2020  FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR SHËRBIME TË UDHËTIMIT PËR REALIZIMIN E STUDIMIT MBI AKSESIN E SME-VE NË FINANCA NË QARKUN FIER Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH), në kuadër të projektit ‘3C4SME Work Plan of the Context Analysis’, për realizimin e një studimi  në Bashkinë Fier, hap thirrjen për shërbime të udhëtimit

Details
FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË
Uncategorized

Data 05.02.2020  FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR EKSPERTIZË Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH), në kuadër të projektit ‘3C4SME Work Plan of the Context Analysis’, per realizimin e një studimi  në Bashkinë Fier, hap thirrjen për Ekspertë si më poshtë. FTESA.pdf

Details
FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NDËRTIMIN E NJË DATABAZE DHE PLOTËSIMIN E SAJ ME TË DHËNAT E BIZNENESEVE TË PËRZGJEDHURA NË ZONAT E PROJEKTIT 3C4SME
Uncategorized

Data 17.02.2020 FTESE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NDËRTIMIN E NJË DATABAZE DHE PLOTËSIMIN E SAJ ME TË DHËNAT E BIZNENESEVE TË PËRZGJEDHURA NË ZONAT E PROJEKTIT 3C4SME Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH), në kuadër të projektit ‘3C4SME Work Plan of the Context Analysis’, për realizimin e një studimi  në Bashkinë Fier, hap thirrjen

Details
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian