FTESË PËR OFERTË PËR RIKONSTRUKSIONIN E QENDRËS DITORE PËR TË MOSHUARVE NË VLORË
Komentet te FTESË PËR OFERTË PËR RIKONSTRUKSIONIN E QENDRËS DITORE PËR TË MOSHUARVE NË VLORË Janë të Mbyllura WHAT’S NEW

Tiranë më 03/11/2020

Të nderuar,

Nëpërmjet kësaj letre, ju ftojmë të paraqesni ofertën tuaj lidhur me punimet e prishjes dhe ndërtimit të qendrës ditore të të moshuarve në qytetin e Vlorës që do të zhvillohet nga organizata  Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh)ne kuadër te projektit UNFPA.

FTESA PËR OFERTË.pdf

About The Author
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish