“Si vijon këshillimi në distancë i punonjëseve të seksit?!”- Hylviu: Të prekurit nga HIV nuk e përçojnë COVID 19, më shumë se…
Komentet te “Si vijon këshillimi në distancë i punonjëseve të seksit?!”- Hylviu: Të prekurit nga HIV nuk e përçojnë COVID 19, më shumë se… Janë të Mbyllura WHAT’S NEW

Shqipëria ka pasur tregues pozitivë të kontrollit të epidemisë së HIV përpara Covid-19; gjatë karantinës dhe më pas janë marrë të gjitha masat e duhura që të kryhet furnizimi me antiretroviralë të të prekurve me HIV/AIDS, por ende ka rrugë për t’u bërë në sensibilizimin e popullatës kundër stigmës së shfaqur ndaj kësaj kategorie.

Kështu shprehet Bruna Hylviu, Drejtore Ekzekutive e Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin, e cila ofron këshillime, asistencë psikologjike e testime të shpejta për HIV, për një nga kategoritë më të ekspozuara ndaj HIV/AIDS: punonjëset e seksit.

Lexo me shume….

About The Author
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish