ADOLESHENTËT, SI TË PARANDALOJNË DHUNËN SEKSUALE
Komentet te ADOLESHENTËT, SI TË PARANDALOJNË DHUNËN SEKSUALE Janë të Mbyllura WHAT’S NEW

ADOLESHENTËT, SI TË PARANDALOJNË DHUNËN SEKSUALE

Ndërhyrja në edukim që forcoi aftësitë pët t’u vetëmbrojtur

Intervistë e Televizionit Shqiptar me drejtoren ekzekutive të Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QShPZh), Znj. Brunilda Hylviu: Evidencat e ndikimit të Edukimit Seksual Gjithpërfshirës tek aftësimi i të rinjve për të mbrojtur veten nga dhuna me bazë gjinore dhe ajo seksuale

 

About The Author
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish