Day: May 4, 2020

ÇFARË DUHET TË DINI MBI SHTATZËNINË DHE COVID-19?

Të qenit shtatzënë shpesh është e mbushur me shumë emocione, por një shtatzëni gjatë shpërthimit aktual të koronavirusit (COVID-19) mund të nënkuptojë se frika, ankthi dhe pasiguria rreth shëndetit tuaj dhe shëndeti i foshnjës tuaj të pa lindur ju ka mbërthyer. Kuptohet, ju mund të keni shumë e pyetjeve, kështu që për t’ju ndihmuar t’i […]

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram