Month: April 2020

Në kushtet e COVID-19 kujdesi për ndëprerjen e shtatzënisë

Në kushtet e COVID-19 kujdesi për ndëprerjen e shtatzënisë është zvogëluar dhe gratë dhe vajzat kanë gjithnjë e më pak qasje në shërbimet jetike të shëndetit seksual dhe riprodhues duke përfshirë dhe ndërprerjen e shtatzënisë. Në këto kushte aksesi në abortin medikal është shumë i rëndësishëm për të gjitha gratë dhe vajzat që marrim vendimin […]

“Qendra PO në Tirane ofron shёrbime dhe konsulta online mbi Shёndetin Riprodhues dhe Seksual falas pёr tё gjithё komunitetin”

“Qendra PO në Tirane ofron shёrbime dhe konsulta online mbi Shёndetin Riprodhues dhe Seksual falas pёr tё gjithё komunitetin” Pёr shqetёsimet tuaja na shkruani nё kutinё e mesazheve nё faqen tonё tё facebook. Stafi yne do ti pergjigjet ne kohe nevojave tuaja! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram