Day: March 7, 2020

Pershtypje nga sesionet informuese ne shkollat e bashkise Lezhe mbi policimin ne komunitet.

Përshëndetje Unë jam Ela dhe jam në klasën e 9. Sot në shkollën tone mësuesja na tha se do të takoheshim me policin e zonës ku ndodhet shkolla jonë. Ne klasë të gjithë u trembëm: mos ndoshta ka marrë ndonjeri nga djemtë e klasës gjëra pa leje? Mos e kanë parë Edonin duke pirë cigare? […]

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram