“Të rritet përkushtimi i komunitetit rom dhe egjiptian për tu dhënë zë nevojave të tyre”

Revista Elektronike në kuadër të projektit “Të rritet përkushtimi i komunitetit rom dhe egjiptian për t’u dhënë zë nevojave të tyre” Këto materiale janë pjese e projektit qe mbështetet financiarisht nga Programi i Granteve te Vogla i Komisionit per Demokraci i Ambasadës se SH.B.A.-se ne Tirane

“Të rritet përkushtimi i komunitetit rom dhe egjiptian për tu dhënë zë nevojave të tyre”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram