Day: October 7, 2019

Udhërrëfyesi i praktikës klinike për abortin e sigurt

Ky material është bazuar në procedurat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për abortin e sigurt. Botimi i këtij materiali është mundësuar nga UNFPA Albania. Udhërrëfyesi u miratua me nga Ministria Shëndetësisë me urdhër nr 491, datë 17/11/2015 Udherrefyesi-i-praktikes-klinike-per-abortimin-e-sigurteDownload 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

“Të rritet përkushtimi i komunitetit rom dhe egjiptian për tu dhënë zë nevojave të tyre”

Revista Elektronike në kuadër të projektit “Të rritet përkushtimi i komunitetit rom dhe egjiptian për t’u dhënë zë nevojave të tyre” Këto materiale janë pjese e projektit qe mbështetet financiarisht nga Programi i Granteve te Vogla i Komisionit per Demokraci i Ambasadës se SH.B.A.-se ne Tirane Se-bashku-mund-tia-dalim-Tirana-1Download broshure-Se-bashku-mund-tja-dalimDownload 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow […]

BASHKOHUNI ME NE! T’I JAPIM FUND DHUNËS NDAJ GRAVE E VAJZAVE!

Materiale për dhunën me bazë gjinore- këto materiale përmbajnë informacione rreth dhunës më bazë gjinore, kuadrit ligjor dhe shërbimet që mund të marri një grua/vajze e dhunuar. Fletepalosje-kunder-dhunesDownload fletepalosje-une-zgjedh-te-jetoj-pa-dhuneDownload 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Edukimi fiziko-seksual dhe inteligjenca emocionale-seksuale

Paketë përmbledhëse e lidhur me edukimin seksual të të rinjve është hartuar bazuar në dy module: “Gjithcka në një” dhe “Një Vullnetar mund të bëjë gjithcka” publikuar nga Federata Ndëkombëtare e Planifikimit Familjar (IPPF) Edukimi-fiziko-seksual-dhe-inteligjenca-emocionale-seksualeDownload 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Fletpalosje “Unë zgjedh TË JETOJ PA DHUNË”-

Eliminimi i dhunës ndaj grave përfshin fuqizimin e tyre për të avokuar për të drejtat e tyre,për të marrë vendime për jetën e tyre, si dhe për të marrë pjesë në jetën e komuniteteve të tyre. Fletepalosje “Unë zgjedh TË JETOJ PA DHUNË”Download 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share […]

Fletëpalosje “Dhuna mes bashkëmoshatarëve-Bullizmi”

Kjo fletëpalosje është hartuar për ti ardhur në ndihmë të rinjve për të kuptuar dhe marrë masa për fenomenin e bullizmit më tyre në mjediset shkollore. Kjo fletëpalosje është prodhuar nga Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin me mbështetjen e IPPF EN. acpd fletepalosje bullizmi nentor 17Download 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us […]

Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm (Axhenda 2030)

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin në kuadër të arritjes së 17 Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm ka përgatitur disa materiale informuese Axhenda 2030 Objektivat e zhvillimit te qendrueshemDownload Ojektivat e Zhvillimit te Qendrueshem fletepalosje 2Download Axhenda-Post-2015Download 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram