BASHKOHUNI ME NE! T’I JAPIM FUND DHUNËS NDAJ GRAVE E VAJZAVE!

Materiale për dhunën me bazë gjinore- këto materiale përmbajnë informacione rreth dhunës më
bazë gjinore, kuadrit ligjor dhe shërbimet që mund të marri një grua/vajze e dhunuar.

BASHKOHUNI ME NE! T’I JAPIM FUND DHUNËS NDAJ GRAVE E VAJZAVE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top
Albanian Albanian English English
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram